للمقادير العجينهالمقادير
2 ملاعق كبيره زبده طريه
1 كاس حليب بودره
5 كأسات دقيق
ملقعه خميره فوريه
ملعقه بيكنج بودره
نصف كاس زيت
2 كاسات ماء دافئ
ربع كاس سكر
ملح حسب الرغبه
الطريقه
zيمكن المقادير هذه مش غريبه عليكم بس الطريقه تكون غريبه عليكم اولا صينيه وحطي فيها الماء الدافئ والخميره والسكر وخليهم خمس دقائق لحد مايتفاعلوا مع بعضهم البعض وبعدين حطي كل المقادير ماعدا الزيت و 2 كاسات من الدقيق
وافضل حركي لمده لاتقل عن عشر دقائق ولو في معاكي عجانه سهل كتيرررررررررر
بعد ان تنتهي العشر دقائق اضيفي الدقيق حتى تتكون لديكي عجينه متماسكه وبعدين عاد ضيفي الزيت واعجنيهم كويس لحد ماتتكون لديكي عجينه طريه وهشه في نفس الوقت وكلما عجنتي كويس اعطتك نتيجه تماممممممممممممممممممممم
خليه في مكان دافئ حتى يتضاعف حجمه .............
أختاري قلب شكلة قلب أوتفاح..
وبعدين نبدأ في العمل
اولا شغلي الفرن عشان يكون حار عند الانتهاء من تشكيل العجينه
نفردها بالنشابه ونبدا ناخذا القالب اللي على شكل قلب ونخرم البيتزا
وبعدين خلي عليها صلصله البيتزا ( كانت عباره عن طماطم و2 قرن من الفلفل الاخضر الحلو و قرن بسبابس اخضر حار حسب الرغبه وحبه بصله مسلوقين مع بعض ) وبعدين خلي زيت في صينيه وخلي المزيج عليها بعد عصره في عصاره الطماطم واضيفي عليه الملح والكمون والفلفل
وخليه على العجينه
دخلي البيتزا الفرن ولم تستوي خرجيها ورشي عليها الجبن المبشوره
ورجعيها للفرن وهو ساخن بيكون
يعني يكون طافي الفرن وهذا الشكل النهائيييييييييييييي[/size]
وصحتين..........
2 ملاعق كبيره زبده طريه
1 كاس حليب بودره
5 كأسات دقيق
ملقعه خميره فوريه
ملعقه بيكنج بودره
نصف كاس زيت
2 كاسات ماء دافئ
ربع كاس سكر
ملح حسب الرغبه
الطريقه
zيمكن المقادير هذه مش غريبه عليكم بس الطريقه تكون غريبه عليكم اولا صينيه وحطي فيها الماء الدافئ والخميره والسكر وخليهم خمس دقائق لحد مايتفاعلوا مع بعضهم البعض وبعدين حطي كل المقادير ماعدا الزيت و 2 كاسات من الدقيق
وافضل حركي لمده لاتقل عن عشر دقائق ولو في معاكي عجانه سهل كتيرررررررررر
بعد ان تنتهي العشر دقائق اضيفي الدقيق حتى تتكون لديكي عجينه متماسكه وبعدين عاد ضيفي الزيت واعجنيهم كويس لحد ماتتكون لديكي عجينه طريه وهشه في نفس الوقت وكلما عجنتي كويس اعطتك نتيجه تماممممممممممممممممممممم
خليه في مكان دافئ حتى يتضاعف حجمه .............
أختاري قلب شكلة قلب أوتفاح..
وبعدين نبدأ في العمل
اولا شغلي الفرن عشان يكون حار عند الانتهاء من تشكيل العجينه
نفردها بالنشابه ونبدا ناخذا القالب اللي على شكل قلب ونخرم البيتزا
وبعدين خلي عليها صلصله البيتزا ( كانت عباره عن طماطم و2 قرن من الفلفل الاخضر الحلو و قرن بسبابس اخضر حار حسب الرغبه وحبه بصله مسلوقين مع بعض ) وبعدين خلي زيت في صينيه وخلي المزيج عليها بعد عصره في عصاره الطماطم واضيفي عليه الملح والكمون والفلفل
وخليه على العجينه
دخلي البيتزا الفرن ولم تستوي خرجيها ورشي عليها الجبن المبشوره
ورجعيها للفرن وهو ساخن بيكون
يعني يكون طافي الفرن وهذا الشكل النهائيييييييييييييي[/size]
وصحتين..........